Dojezdová

Dojezdová

Anotace: dlouho jsem nepsal.

studené
prázdné
skutečné
vylhané
krásné
zbytečné

studené
místo k životu
ten byt či kobka
studené
trčím tu
vyhaslá sopka

prázdné
uvnitř i navenek
jen nafouklý sáček
prázdné
obsahy vzpomínek
kdopak tu pláče

skutečné není nic
nic neni skutečné

vylhané
sám se v tom ztrácím
už ztratil jsem nit
vylhané
iluze splácím
že chtěl jsem snít

krásné
ledasco bylo
páry ňader a prameny vlasů
krásné
mě otrávilo
už nemůžu a nechcu

zbytečné
teď a tady
včera i zítra
zbytečné
bez nálady
z včera, z jitra

Autor Monthy Tamah, 18.12.2021
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Jarunka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí