Polibek v lázních

Polibek v lázních

Anotace: to jsou mi pěkné slovní hříčky, ježíšek dělá bábovičky

V továrně na hračky bez rzí a závad

v kovárně srŕdce, kde tě bůh učil milovat

milovat tak něžně ne majetnicky

když tepny šimraly jako říčky

 

 

a vroucí vody v pramenech

řežou tvé skráně pod vodou

a já čekal jak delfín na nádech

na polibek s kladnou odezvou

 

jak loutny ve tmě znějí

jak láska hledá, co je její

tak jako vlčák hlídá ovce

a já tápu jak kdysi při slohovce

 

Možná to zní pyšně, ale já jsem vnitřně spokojený s tím, jak tě mám rád

už nemusím se tvého odmítnutí bát

Autor Equus przewalski, 21.12.2021
Přečteno 158x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, šerý, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krásná :))

21.12.2021 20:13:07 | Knižní Poustevnice

Dobrý, já bych byl spíš spokojenej s tou slohovkou :-)

21.12.2021 20:12:29 | Náčelník Chlupatý záda

pěkná .)

21.12.2021 19:37:16 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí