Účtenky

Účtenky

Anotace: Napsáno v roce 2015, kdy jsem dělal pofidérní práce a předtím, než jsem potkal svojí manželku.

Přišel jsem z práce

Po 12ti hodinové šichtě na nohou

A neosprchoval se

Dám to ráno, „zas tak špinavej nejsem“,

,

V posteli jím a píšu toto.

Drobím.

Ok, možná sem špinavec špinavej,

Co má pravopisný chyby v básních

Vysral jsem se na fast food

A dělám hlídače v obchodě s oblečením.

2 dny jsem z toho nesral.

Znáte takovej ten pocit, když potřebujete srát

spát

jíst

chcát

kouřit

šukat

Dohromady?

No takže,

Si tam tak chodím a hlídám

A dělám věci co mám a sem v nich

Dobrej, protože sou primitivní.

Hraje mi hudba jak na módní přehlídce

na Ibize v létě.

a prodavačky jsou luxusní fešandy.

mají velké zadky a

já si fantazíruju jak je mám

a ony si stěžují, že si

nepřídou krásné kvůli těm

nadměrným zadnicím a já je ujišťuju,

na sto způsobů

jak jsou nádherné až bych si je vzal za ženu

a jak jsou ty velký zadky sexy

a oni si mě zamilují.

Moje nová práce.

Na stole mi leží účtenky a faktury.

Autor Alexandr Rakita, 22.12.2021
Přečteno 119x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, až na to sraní :-) to už ani MC nemá zastání :-)

22.12.2021 08:18:27 | Náčelník Chlupatý záda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí