Pár slov

Pár slov

Moci se svěřit 

smět říci pár vět.

Bytí to prosvětlí

né třeba hned.

 

Mít doma puchýř

co všechno převrací.

Jak se ho zbavit

a jinde najít klid.

 

Kdo chtěl by, kdo

básníka pochopit.

Třeba jsem divný,

každý svůj styl má.

 

Moci se bavit

někdo mě víc zná.

S volností žít 

touhu svou mít.

 

Žití pochopit 

nepoznat nudu s klid.

S jednou být

co UMÍ ocenit.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 27.12.2021
Přečteno 200x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten, Fil, Fialový metal, Psavec, Xardas, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V volnosti ruší rytmus.

27.12.2021 11:07:08 | Xardas

Ok, poupraveno, a díky

27.12.2021 11:21:51 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí