HA HA, DOBREJ FÓR

HA HA, DOBREJ FÓR

Anotace: ...

 

ha ha, dobrej fór
zasmál se ten chlap v baru


najednou prásknul
lahví o stůl
zabodl mi ji do krku


probral jsem se
a hned do mě lili
další láhev vodky


ale tentokrát mi
omotali hlavu fólií


otevřu oči
jakmile mi
důstojník politbyra
vytahuje hlavu z vody


na dvě vteřiny


otevřu oči
sedím doma
mám jen jednu malou otázku
proč ten pocit
že můj život
visí jenom na vlásku


měl jsem ošklivý sen


ve kterém jsem měl
ošklivý sen


ve kterém jsem měl
ošklivý sen


ve kterém jsem měl
divný sen


ve kterém jsem řešil
pičoviny

Autor Šimon Sáva, 30.12.2021
Přečteno 127x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Now, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sním ve snu
i jakmile zesnu.
:)

31.12.2021 08:48:53 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí