Sbohem

Sbohem

Anotace: ...

Hledala jsem jednu ženu,
co života mi vrátila,
však její kroky nedoženu,
navždy jsem ji ztratila.

Hledala jsem toho muže,
co ve větru smutně vlál,
však jedna růže nepomůže,
zmizí vše co kdysi dal.

Hledala jsem jedno dítě,
co neznalo starostí,
pavouček naň napřáh sítě,
zbyly slzy hořkosti.

Hledala jsem onu lásku,
svou sílou je tak pověstná,
život svůj jsem dala v sázku,
neb láska je nezvěstná.

Proč zde píši tyto řádky,
na tváři slzy kanoucí,
okamžik to bude krátký,
smrt už mi jde pomoci.
Autor Viviana-Mori, 18.03.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí