Ve smyčkách

Ve smyčkách

Anotace: --------------------------------------------------


Namísto labutí mrtvá těla plavou v řece,

a po tváři tečou ti slzy slané.
Zády se otoč k časům minulým přece,
jsou věci v osudu, věci nám dané.

Žijeme ve smyčkách pro trpce krátké chvíle,
které však odkvetou jak jarní poupata.
za lásku pereme se často zarputile,
jakoby snad byla ze zlata...

Tvé pohledy jsou stébla pro tonoucí,
když se mi deprese motá kolem pasu.
Při pomyšlení na vzpomínky srdcervoucí,
směji se na krátké úseky času.

Marnivost života odjela ve vlaku,
ve chvíli, co jsi jím poprvé přijela,
dost bylo zatmění a temných soumraků,
trochu mne popletla, ne trochu, docela...

 

 

Autor JR, 03.01.2022
Přečteno 202x
Tipy 14
Poslední tipující: Cassandra, zdenka, Iva Husárková, Sonador, Psavec, mkinka, šerý, Kan, petrzal, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu jinak než za ST. :)

06.02.2022 05:25:59 | Cassandra

moc se mi líbí ST :-))

04.01.2022 03:37:49 | Iva Husárková

Děkuji

04.01.2022 21:18:17 | JR

:-))

05.01.2022 02:37:18 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí