Půvab prostoty

Půvab prostoty

 

 

Půvab prostoty

•°•°•°•°•°•°•°•

 

Částečky mikrokosmu spojené v lom,
lom světla zplozeného v záhybech stínů.
Věčné paprsky bytí jež obepínají života strom,
skrze milostná objetí skrytá v matčině lůnu.

×⊙×

Tam vyvěrá láska mihotavé existence,
zrozená v čistotě nehynoucího světla.
Čirá, bez odpovědí, jen přivinutá k domněnce.
Pomíjí krása, opravdovost ji pohltila.

×⊙×


Zmáčena pestrobarevnými slzami nezměrné něhy,
jenž lásku a bytí smísí, na opojení změní.
Překračuje hranice, bortí zdi, co nemají být nikdy odhaleny,
právě za nimi žijeme, tam končí pouhopouhé snění...

Autor MrPterodaktyl, 08.01.2022
Přečteno 116x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Psavec, paradoxy, Iva Husárková, šerý, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí