Neschází.

Neschází.

Světla nebo stíny 

věty někam mizí 

prokletí bez proměny 

ve světle nazí 

vrazy se prochází 

hledající brzy 

svá poslední svítání 

tak jako prázdná slova 

co pozdě za tmy přichází...

nikomu neschází

schází.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.01.2022
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, paradoxy, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí