S Ukrajinci na šichtě

S Ukrajinci na šichtě

Anotace: Ja nA NEBI ZORA MOJA

S Ukrajinci na šichtě

 

Skřípání strojů hukot hluk

makají dělníci stařec i kluk

Dřou se k úmoru od rána do večera

Co žene je kupředu Když ne víra?

Víra v lepší zítřky

S náhubkem na bradě

že trsnou si s penízky

až budou v náladě

že trsnou si s penízky

na koncertu s Vachjarčukem

a budou zpívat já na nebi

že vratěj se do Lvova za malým klukem

až slituje se a zacáluje

Českej Pepík

Autor Equus przewalski, 16.01.2022
Přečteno 129x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, Vivien, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, když musí opustit rodinu..s vidinou za lepším.
Buďme rádi za VŠE, co máme *.
Dobře napsané.

16.01.2022 09:56:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí