Jsi láska moje

Jsi láska moje

Anotace: ...

Jsi láska moje

jsi láska moje
stačí mi kousek naděje

jsi láska moje
bez tebe ztracen jsem

hvězdná láska
která víc jak vesmír je

hvězdná láska
slunce když vychází

láska kterou zbožňuji
a neskonale miluji

kytice růží jen pro tebe


...

Autor Akras, 16.01.2022
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: paradoxy, Psavec, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí