Fantazie

Fantazie

Tam meze se nekladou

Pro mnohé je to záhadou. 

Ňadra ta milá hladit tam smím

V noci i ve dne se potom "usmířím".

 

Prsty i daněmi záhyby zkoumat

v mysli té pomalu vlny tak vzdouvat.

Houpat je ve dlaních, na klíně Ji

Hřích zažít nádherný,  proniknout k ní.

 

Zavřené oči cítit ten dech

ústy pak svými toulat se po ňadrech

Údery srdce cítit i na kůži

Co potom zažít  to se prý nesluší. 

 

¥

 

 

Autor Protos1182, 17.01.2022
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Vědma, Iva Husárková, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí