Sněží

Sněží

Anotace: ...

Když se zas roztrhla peřina svatému Petru,

bradu svou zachumlám do tepla svého svetru

a s láskou ti upravím tvůj voňavý šál,

Ty jsi to všechno co jsem si kdy na světě přál...

 

Když vločka nám na líce,  zase za vločkou padá, 

ze všech tvých úsměvů,cítím jak moc mě máš ráda, 

ruce se propletou,láska v srdcích nám sálá, 

kráčíme krajinou,od pusy line se pára ...

 

Když pak u krbu zahřívám,Tvé ruce i duši, 

láska se do Tebe oděla a moc jí to sluší, 

něžně se přivineš ,nasloucháš příběhům, 

jak je to nádherné, dát smysl všem dnům...

Autor chalcedon, 17.01.2022
Přečteno 127x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Iva Husárková, Lexi, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je krásná, takhle tu zimu člověk i miluje*

20.01.2022 10:05:36 | Sonador

Krásná láska z toho voní...

17.01.2022 18:25:56 | Lexi

Hezké.

17.01.2022 15:37:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí