Čajové svíčky na tvé vaně

Čajové svíčky na tvé vaně

Zhasínám za sebou své zrcadlové sny,

jako čajové svíčky na tvé vaně.

 

Na jedné straně žáry nocí, co nejdou uhasit

a tvá chuť, co chce to vše poslední spasit.

 

Plápolám nad mými proměnlivými myšlenkami

a ulehám s úsvitem prázdná po zázracích.

 

Holé větve a rostoucí otázky v mé hlavě

jsem hladová po tvé plánované zradě.

 

Tma, chlad a narůstající strach

a poslední, kdo mezi námi chybí je vrah.

Autor Anety poetry, 19.01.2022
Přečteno 144x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lexi, Iva Husárková, Psavec, Nazgulll
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ne, vybavilo se mi nevím proč - citový vrah .)

24.01.2022 12:33:02 | Constantine

Krásná

20.01.2022 07:37:42 | Lexi

děkuji! :-)

20.01.2022 13:34:01 | Anety poetry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí