Poslední slovo

Poslední slovo

Anotace: (psáno 18. 7. 2007)

Odcházím.
Zůstat s vámi?
Samá zima,
ach, má paní.

Odcházím,
jako kapky krve z těla dámy.
Jen abyste tomu rozuměla,
měl jsem slitování.

Odcházím.
A z tratoliště vašich úzkoprsých citů
odvádím své nedospělé syny,
bez pocitu viny.

Odcházím.
A jsem prý bez soucitu
trochu jiný.

Odcházím.
Jen dřevo z parketu mi praská do noty
za svítání.

Odcházím.
Mám dost té vaší smrtonosné „dobroty“,
ach, má paní.

Autor WOAM, 18.03.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě je to nový rozměr pocitu, když někdo odchází. jednoduchá linka, bohatství slov a dobrý rytmus - líbí se mi.

18.03.2007 20:52:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí