Zklamaný myslivec

Zklamaný myslivec

Anotace: dívka s čistou duší, myslivec a očekávané zvíře

Zklamaný myslivec

Uvázaná mašle a růžové šatičky
V drobné ručičce pro matičku kytičky
Růžové tváře, roztomilý úsměv
Blonďaté vlásky zbarvuje rudá krev

Kvítek po kvítku na matku zem padá
Nikdo ji nemá rád je moc mladá
Zářivé sluníčko hebkou pleť hladí
Malinká holčička do trávy hledí

Děťátko míjí pruhované sele
Uteklo smrti je moc veselé
Její očička lesk nadobro ztratily
Od červených vlásků stonky barvu chytily

Uvázaná mašle a růžové šatičky
Podél tělíčka leží ledové ručičky
Myslivec sedí neúspěchu lituje
Selátko se s ostatními ze života raduje
Autor Never, 18.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráné prolnutí života a smrti.Obsah okouzlující.KRÁSA.

30.03.2007 08:36:00 | Azazen

Po stránce rytmické je to dobré, po stránce obsahové, vynikající!!!

18.03.2007 20:10:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí