Gumové lehátko

Gumové lehátko

Anotace: píseň chorvatského moře

Gumové lehátko

Na gumovém lehátku
do předu i pozpátku
nasávám slaný mořský vzduch
a ploutve stále zmenšují kruh

Unikám do hlubin neznáma
doprovázena krvavýma skvrnama
splašenou civilizaci opouštím
všechnu pozornost věnuji plujícím kostím

Gumové lehátko mluví za vše
nevadí mu že z něj odchází duše
ani ho nebere pasažérův řev
když ostré zuby zbarví horká krev

Gumová lehátka jsou zrádní přátelé
do údolí koster vás vezou vesele
má kostra už tam taky leží
každý pohyb dělá s těží
Autor Never, 18.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek byl slabší ale jak tvá báseň spěla ke konci nabrala na kvalitě(možná to je tím, že se mi líbí smrt), ale tvá báseň znovu za 100% a míň si nezaslouží.

30.03.2007 08:34:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí