maláverunmalinkatá

maláverunmalinkatá

Anotace: ..

znova čtu
mládí v hajzlu
nicka twispa
jeho ole
a všechno
co s tím souvisí

vyhráli sme
nejlepší geoprojekt
a moje neutichlá pusa
se usmívá
na celou ulici

sem jako prášek
na hlavu
co nezabírá

sem jako
ta bolest
neutišitelná

sem tak malá
že se vejdu
pod poličku

a už vůbec (nikdy) nevyrostu
Autor veronika, 18.03.2007
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělej rytmus,nenudíš...asi bych měl začít psát zas pravidelně:)

29.04.2007 10:10:00 | Art Brasi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí