OSM ŽIVOTŮ

OSM ŽIVOTŮ

Anotace: ...

Chutnal jako řeka po setmění
chvěl se zimou
ale přesto hřál
jak achát osvícený sluncem

Chtěl být tvým otrokem i princem
jen odvahu k té touze
schoval si s klíčem
za dveřmi pod rohožkou

Ještě prý osm životů
kočky to prozradily
Osmkrát zazvoníš mu u plotu
sedmkrát zapře se
po osmý už nebude mít síly

Chutnal jak nenasytná řeka
jak pocit po hlasitým milování
sám věděl dobře
co ho čeká
když splynou stíny dlaní
a milujem’ se do svítání.
Autor Honza W., 28.01.2022
Přečteno 95x
Tipy 9
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková, Sonador, Lexi, Kan, mkinka, šerý, Friday, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí