Jezdkyně na šachovém koni

Jezdkyně na šachovém koni

Anotace: ......jedu na šachovém koni.....

Těžko mi splynout s davem, opačným směrem vždy kročím.

A skáču v úhlu pravém, což dneska fakt nefrčí.


Pěšci s kolem rojí, věže s tyčí varovně,

já ve svérázném kroji, odmítám klanět se královně.


Trubky, bubny a klení, všechno se žene do boje,

občas i barvy mění. Bílá, či černá ? Jedno je !


Vřava jak v chrámu Páně, po bitvě další repete.

Před králem mám se klanět ? Tak to si nohou trhněte !


...K jednomu střelci chtěla jsem, k tomu bílému muži,

docválat se svým Pegasem a trochu sexu užít.


On ale měnil pozice, nutil mne skákat šejdrem.

Lituji, pane, velice. takhle to se mnou nejde.


A tak si jedu hrdě dál, po poli bitvou zrytém,

i kdyby v cestě stál mi král, tak ho vezmu kopytem !
Autor Bordža, 01.02.2022
Přečteno 181x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Koala, Iva Husárková, Sonador, šerý, Marten, J's .., Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká šachově - životní paralela.

02.02.2022 10:58:24 | Koala

...super punkový hrátky...;-)život jsou šachy...

01.02.2022 14:38:04 | Marten

pěkně rozehrané sexy

01.02.2022 12:10:38 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí