Svítá

Svítá

Anotace: Text

Svítá
Noc se pomalu krátí
Čekám kdy se k nám vrátí
Kouzlo minulých dní
Pozdě vstávám
Ač děkoval jsem stotisíckrát
Za svůj sen
Nevšední

Svítá
Čas jen nesměle září
Já si čtu z vašich tváří
Prosbu nevyřčenou
Tiše vnímám ten dvojí nádech – vydechnutí
Pláč i smích
S ozvěnou

Ziskům ztrátám
Splácet chvátám
Časem jenž patří nám
Až slib splatím
Skončí všechna zatím
Každé ráno začínám

Svítá
Znovu přichází ráno
Tolik bylo nám dáno
Nevidět byl by hřích
Stále slýchám
Váš dvojí nádech – vydechnutí
Kouzlo dní
Budoucích
Autor Petrik78, 18.03.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí