Říše sežehnutých plánů

Říše sežehnutých plánů

Anotace: .

.
Jak slon po paměti hledám vodu dětství
ve své skupince a levhart je svět
a domů shrben jdu
občas otřu hlínu z pěstí
než opráším raketu
ztrácím fiftýn
než vyjdeš na dvorec prohraješ set

A doma pak u trudných písní vzpomínám
a trvá než minulost zaženu
na bohy jenž jsem si vysnil
ještě po sauně chvíli v bazénu
na lásku co zítra míří k nám

Po steaku u krbu skupuji akcie
a nechávám si zavolat zahradníka
Chci místo růží klestí!
co člověk během dne zažije
Můj pánbůh říká
Jak
slon
po
paměti
hledám
vodu
dětství..
.
.
Autor Now, 06.02.2022
Přečteno 143x
Tipy 18
Poslední tipující: Stanislav32, Friday, jitoush, Iva Husárková, Nikita44, Sonador, šerý, Vivien, Psavec, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé

01.05.2022 06:40:46 | Stanislav32

...No hlavně že ne ,jak slon v porcelánu.....Ji.
A vybavilo se mi,nevím proč, to dětské gesto....levou rukou chytnou noc a pravou protáhnout vzniklým otvorem...to je jako ten chobot...a máme tu slona.../úsměv/...

07.02.2022 17:24:41 | jitoush

Bezva jsem sklidil. Jsi úrodný*

06.02.2022 17:36:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí