Obraz

Obraz

Obrazy mysli skryté

Šortky kostkované

Triko s nápisem spjaté. 

 

Společná láhev, dobrá káva.

Létu buď čest, věčná sláva.

 

Mista a lidé naši mysl tvoří 

Jen duši rozumějí "staří"

 

Doteky stromů paprsky tlumí 

Vítr v koruně něžně šumí.

 

Mysl je všude,  duše je dál 

kdo tuši, co do vínku nám dal.

Život. 

Autor Protos1182, 12.02.2022
Přečteno 94x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Hřeje.

12.02.2022 15:09:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí