300

300

Anotace: byl to komiks (frank miller), byl to film (Zack Snyder) a ted to je basen

My, vojáci Thermopilští
My, bez hany a beze strachu.
V každém z nás hrdina,
bojujeme v řeckém prachu.

Tři sta Sparťanů kráčí v boji,
tři sta Sparťanů za čest a svobodu.
Kopím, mečem a štítem,
připraveni nezklamat v poslední hodinu.

Bez soucitu a bez otázek,
do posledního muže budeme bránit tuto úžinu.
Za Spartu a celé Řecko,
vymýtíme z naší země tuto spodinu.
Autor oliver, 19.03.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Olivere, bojovně jsi mě naladil...

15.04.2007 21:53:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí