Tečka bez další Věty.

Tečka bez další Věty.

Diktuj si názory 

co hloupé jsou 

jak zprávy 

pravdě navzdory 

dal si kloužou 

ústup ze slávy...

 tečka na konci zprávy 

Tečka bez další Věty.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.02.2022
Přečteno 104x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí