Bukové lístie

Bukové lístie

Bukové lístie
Ti lieta zpopod nôh.
A koľkokrát
Si chcel povedať viac,
No jazyk nezvládol sformulovať,
Ako rozpára šaty snehu
Jej prítomnosť.

Na koľaje hrdzavé
Z konca vozňa zablúdil zrak
Ako miznú za zákrutou,
Ako sa tratí význam slov,
.
Mám ťa...akosi rád.
Autor Guldrun, 19.02.2022
Přečteno 96x
Tipy 9
Poslední tipující: přema, Vivien, jitoush, J's .., Psavec, Fialový metal, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí