UKRAJINA

UKRAJINA

Nepoučiteľná ľudská rasa,

relatívnej moci povrchná krása,

keď zaslepený na vládcu hrá sa...

nie, to už vážne potichu zvládnuť nedá sa...

 

Väčšina by Ťa odstrelila drahý PUŤKIN...

Predomnou mäkkosť svojho mena

ani za tank neschováš,

zaslúžiš si na revanž....

Nie oko za oko...

Nech láskou skrehne starý dub...

KTO zasial v Tebe bolestný zub?

Priala by som Ti zrak ozajstného Boha,

nech pochopíš, čo konáš do ....

A Prajem Ti to najhrejivejšie srdce babičky,

nech bôľ, čo seješ, pocítis, cez tŕpke slzičky...

 

Prajem Ti nech pocítiš tú nápravnú bolesť,

žijeme vo svete, kde válčiť nie je česť...

Svoju SILU posielam v modlitbe za UKRAJINU,

hovorím na rovinu,

posielam im lásku a mier,

sme silnejší...

skôr či neskôr (pred Bohom) prehráš, s tým sa zmier...

PRETOŽE MIER VOJNOU NENASTOLÍŠ....

Autor ZUZ271, 24.02.2022
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Lighter, Iva Husárková, Fialový metal, Yry, Aaliyan, jenommarie, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Garancí míru je vždy zachřestit zbraněmi, bohužel. Vojáci jiným argumentům nerozumí...

25.02.2022 10:51:10 | Lighter

Kéž to všechno dobře dopadne a nejsou ztráty na životech:(

24.02.2022 18:50:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí