Sladkosti

Sladkosti

jsem slečnou Potterovou
a ty ten donchuán s knírkem
V sobotu večer
jsme opili babku hlídačku -
takhle to bude pořád,
žejo?
Ukradené polibky
skryté mezi vzdechy spících starých dam
doušky lásky za okenicí spánku -
Nejsem Christine
Nepláču hlasem violy
Chtěla bych se rozkrájet
Na malý černý svíčky
Aby ses nikdy neztratil
Autor Žárovka, 02.03.2022
Přečteno 135x
Tipy 10
Poslední tipující: Lesní žínka, Psavec, Fialový metal, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice krásné!

03.11.2023 22:18:57 | Lesní žínka

páni... moc dobrý*

02.03.2022 20:51:21 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí