*-*Ještě ne

*-*Ještě ne

Anotace: *****(°o°)*****

*****(°o°)*****
Ještě se to nesmí?
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Drak,co má pět hlav
má pořád velký hlad,
ráno sní plný vůz trávy
ví že je to zdravý.
Na oběd šel do pekárny
na pusinky do cukrárny,
v pohádkách se povídá
že princeznu si taky dá.

To žádná pravda není
dnes jsou draci hodní,
drak princeznu nesní.
To se přece nesmí.
Pak každá dračí hlava
s princeznou si povídala,
každá má svou vlastní.
A tu si nikdy nesní.

„Ještě se to nesmí?“

--------------------
~~~~~

Autor Květka Š., 05.03.2022
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Vivien, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kolik hlav má zamilovaný motýl ?
Co drakem se o půlnoci stal.

Krásná pohádka Kvítku :-))

06.03.2022 05:22:35 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí