Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: V průběhu dne přemýšlím a přemýšlím..

Dnes už mě to nerýmuje.Dnes už mi to nejde. Snad ten pláč a smutek brzy ze mě sejde.Úsměv na rtech už opět mám, ale jako vždy si opět něco nalhávám.
Tak řekni co dělam špatně , já to však už nevím..špatnost vidím matně.
Hra už má svůj konec a náš příběh taky zazvonil už zvonec a stáhly se mraky.
Přemýšlím a přemýšlím o mé lásce k Tobě. Ty však to poznáš, ale až budem oba v hrobě.
Autor zajicek.vjamce, 19.03.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cheer up:)...it's all about you...;)
jasně...nesmutní a usměj se..pořádně, věř mi...úsměv dokáže vyprodukovat do těla hormon štětsí a věř mi, že při tomto omámení bude všechno vypadat líp...a možná až se z toho probudíš...nebude důvod k tomu, odcházet do hrobu:)

19.03.2007 17:13:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí