acer platanoides

acer platanoides

Anotace: jó, stromy...

tyčí se svou majestátností
v poli času
a svými větvemi
vzdává(jí) hold všem hodnotám
jako
láska + krása + přátelství
a ve svém nitru
uchovávají
samotného ducha poezie

lístek snáší se k zemi
kampak asi vítr
zanese mně
Autor hamba kahle, 19.03.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko!

19.03.2007 19:26:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí