Ranní moudra

Ranní moudra

Anotace: Dunning krugerův efekt se tomu myslím říká :-(

Ráno mám zas jako z pohádky,
káva, cigereta a šátečky.
Je fajn být v klidu - nejít do války,
byť všude kolem visí vlaječky.

Dav lidí kolem cítí bezpečí,
tak mrmlá schopností rozměti všemu.
Jak těžké moudra je držet bez řečí,
kdy obdiv veliký máme k egu svému.

Čím dutina je větší v hlavě,
tím větší objem mouder ranních.
Potřeba mluvit o všem pohrdavě,
v duchu všech pravd spolehlivě nasbíraných.
Autor petrzal, 16.03.2022
Přečteno 129x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, Nona, Friday, Kan, Vivien, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí