Vykládání karet

Vykládání karet

Anotace: Modlitba vykladačky..

Svíce rozžehla svůj plamen,
vonný kouř jest v ovzduší,
a já hledám bytí pramen,
který slzy osuší.

Karty jsou již zamíchány,
kolo osudu se točí,
sféry otvírají brány,
kéž mysl z cesty nevybočí.

Ó vy karty starobylé,
patřily jste mocné paní.
Dnes vás budím za smrákání,
poraďte mně zabloudilé.

Střežte mě a pomáhejte,
temné síly odhánějte,
ať vždy cítím teplo svic,
kde jiným nezůstává nic,
ať k bohatství mé kroky míří,
myšlenka nechť dobro šíří,
zda srdce čeká pravá láska,
ptá se vás dnes smutná kráska...
Autor Hor, 19.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí