*-*Jinak by se žilo…

*-*Jinak by se žilo…

Anotace: ***---***---***

_____
Léta běží

Já fandím životu já fandím lásce
pomalu blížím se k cílové pásce,
před sebou života míň než jsem prožila
snad o mně řeknou „nadarmo nežila“.
Ať potom jen těší co po mně zůstane,
končit ještě nechci to tedy vážně ne…
Plánů mám fůru snad něco se zadaří
tu „Černou můru“ ještě nemám v diáři.
_____

--------------------
______
Třináctá 

Prázdné jsou noci bolavá jsou rána
zase se vzbudím tak sama,sama…
Třináctou komnatu nechávám zamčenou
má láska k tobě byla tou jedinou…
Stále tě čekám marně,já vím,
úplně zapomenout ne,to neumím…
Teď do té komnaty zamykám co zbylo
na deset západů. S tebou?
Jinak by se žilo…

_____

------------------------

Autor Květka Š., 26.03.2022
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, šerý, J's .., Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se Ti povedla, a s tou černou můrou to nebude zas až tak horké.Blízcí na nás čekají na druhé straně řeky, tak už žádné strachy, žádné breky:-)

27.03.2022 14:50:55 | Jeněcovevzduchukrásného

Ta radost ze života, je v těch básních nesporná. Mám to taky tak. :-))

27.03.2022 10:24:39 | Kan

Opravdu nádherná poezie, Květko Š.

26.03.2022 21:39:46 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí