Cesta, která se mění

Cesta, která se mění

Anotace: xxx

Držela jsem v ruce
tvou cestu
nakreslenou
na kousku papíru
vedle nákupního seznamu.

Šipky a písmena
Mezi pečivem
Máslem a hrubou moukou
Ten seznam byl dlouhej
Je totiž válka

Zprávy jsou kusé
A ty si můžeš představit
Spoustu stínů
Za kamerou i před ní
Popel ze dvora

Chtěl by si pochopit
Dotknout se skutečnosti
Vidět důvody
Ale žádné nejsou
Je jen jeden svět

Který se mění
Autor gaspacho, 27.03.2022
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Sonador, J's .., Vivien, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

páni to je dobrý*

27.03.2022 12:00:19 | Sonador

páni kluci!

19.05.2022 23:59:52 | gaspacho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí