Boží mlýny

Boží mlýny

Anotace: jojo, melou a melou

Vesmírný mlynář mou duši rozemlel v prach,
poletuji vzduchem,
mé špatné činy klesly na váze vah,
už není cesty zpátky.
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě,
i ty se dostaneš mezi kameny,
nic na tomto světě není jisté
jen smrti znamení.
Rozkoukej se kolem sebe,
poznej duši svou,
snad nad sebou uzříš nebe
než tě v mlýnu semelou.
Autor Ďábel sám, 19.03.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vesmírný prach..ten nosím po kapsách.. :-)))

19.03.2007 20:57:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí