Písmenková II

Písmenková II

Anotace: Opět jedno hraní písmenkové, líbí se mi protkávat text slovem...

O ba jsme rádi, že se potkáváme,
o D příchutě sladkých citů ochutnáme,
co P životních stezek spolu rozplétáme,
vad U na sobě si radši nehledáme...
diví Š se, najednou je tu den,
otoči T se zkouší rajský sen,
odvážn Ě si rozdáváme rány,
pozměně N je život, naše plány...
odpuštěn Í - zas nám ruce spojí,

zázračný lék, který lásku zhojí.
Autor Cecilka, 25.03.2005
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tím azylem jsem mysela tebe sestřičko..ale tos asi pochopila, viď??

16.11.2005 12:08:00 | šuměnka

B osorko
O mamně
Ž ivelná
S ýkorko
K rásná
Á ž běda :o))

21.10.2005 07:24:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí