*-*Aspoň tak trochu.

*-*Aspoň tak trochu.

Anotace: ~~~~~~~(:-o)~~~~~~~

--------------------------

~~~~~~~~~~~~
Už doma voní mazanec?
A co beránek,má už mašli?
Ve vázičce máte i narcisky?
A na vajíčka barvy jste našli?
Až z osmi proutků mrskačku
někteří mládenci prý si pletou
/oni to spíš spletou/
na jednom záhonku u chodníku
už červené tulipány kvetou.


A vidíš na stromě zahradníku
jak i kraslice kvetou?
Počasí i když tak trochu aprílové
chvíli je slunečno pak se mračí
to přece veselé velikonoční svátky
to přece vůbec nerozbrečí.
Tak si je všichni ve zdraví užijte
přeji všem bohatou pomlázku
hodně štěstí a času na lásku
a ať máme po roce
sluníčkové Velikonoce.
Aspoň tak trochu.

--------------------------------
~~~~~~~~~~~~

-----------------------------------

A žlutou barvou jako slunce napíšu
„MOC KRÁSNÉ VELIKONOCE“

Autor Květka Š., 14.04.2022
Přečteno 109x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Fialový metal, Krahujec, mkinka, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné Velikonoce Květko*

15.04.2022 10:41:38 | Sonador

Mám radost. Máš to tak krásné.

14.04.2022 17:39:04 | mkinka

přeji všem bohatou pomlázku
hodně štěstí a času na lásku ...už i jen v tomto dvojverší je všechno..
a také přeji velikonočně a Květko vždycky když u tebe čtu tak je líp, jsou to Tvé takové mluvící verše oslovující srdce*

14.04.2022 16:07:41 | J's ..

Tobě též Květko květná přeju bájeslovné Velikonoce***

14.04.2022 16:00:07 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí