Odpočinek

Odpočinek

Moci dovolit si odpočinout, 

nebýt stále jen ve střehu

Neřešit "sračky" , a v noci pod peřinou 

Moci se něžně přitulit.

 

Vědět že umíš žít 

Blbosti v hlavě neřešit. 

Projít se, proběhnout 

Na výlet vyrazit.

 

Žít a uvnitř smysl mít 

Nebát se ve všem Tě podpořit. 

Nediv se, že to tak uvnitř mám 

Když bez Tebe si přijdu nějak sám. 

 

Ten klid v myšlenkách na Tebe 

Ta vůně pohody

Na otázky některé 

Znavené tělo odpoví 

 

Jak loď co hledá přístav 

Pramice, co sjela říční splav

Aktivně žít a odpočívat 

A blbostmi se neužírat

 

Být a žít 

 

 

~☆~

 

 

 

 

Autor Protos1182, 22.04.2022
Přečteno 109x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, ukrytá v máku, barking bitch, Sonador, Vivien, paradoxy, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslela jsem, že už nehledám nic. Ale tohle. Tohle hledám...

22.04.2022 11:44:50 | barking bitch

To bych chtěla umět

22.04.2022 11:15:58 | Marry31

Krásná idea...a někdo to tak vpravdě má :)

22.04.2022 09:19:45 | Malá mořská víla

To je aspoň životní filozofie!

22.04.2022 08:33:35 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí