Aprílové počasí

Aprílové počasí

Anotace: Některé inspirace jsou od Vivien

Sluneční panenka

přitlouká španělské nápisy

na pranýř chuťových pohárků

 

Dešťový panáček

usedá na bílou židli

 

Štíhlá cukrářka

přináší pamlsek

slunce úsměvu

 

Vánek zastavují

slunce stíní

za hubičky pověšené

ryby na sušácích

 

Štíhlá panenka

přináší na talířku

rybu bez ocasu

v šupinách kornoutu

 

Dešťový panáček

se dobývá ke kostře

k bílému, vyšisovanému

vánočnímu stromku

dezertní vidličkou a nožíkem

 

Kulatost kapek ozdob

tající zmrzliny

připomíná chapadla kocoviny

vánočního splínu

Autor Kaj, 22.04.2022
Přečteno 111x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Psavec, Vivien, paradoxy, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si tedy hraješ s tím aprílem
vyšisovaný andaluským sluncem :-)

22.04.2022 17:29:59 | Vivien

:-) přeji krásný víkend v českých luzích a hájích

22.04.2022 20:20:43 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí