*-*Na půlce zahrady

*-*Na půlce zahrady

Anotace: ~~~~~~~~~~~(:-o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

------------------------

 Chtěla by mít zahradu kouzelnou

 bylinky na lásku pěstovat,

 na lásku velkou i na tu malinkou

 a pak je každému rozdávat.

 Na půlce zahrady bylinky pro štěstí

 zalité slzami rozvijí květ

 a podle prastaré čarovné pověsti

 si ti nešťastní musí přivonět.

 

 Kde hledat místo pro moji zahradu?

 To asi nikdo na světě neví,

 víly a  elfové už mají poradu

 snad jenom v pohádce,poví.

 Zahradu kouzelnou kde všechno roste

 tu každý ve svém srdci má,

 úsměvem hýčkejte a slzami kropte

 kouzelné semínko každý má.

----------------

 ~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.04.2022
Přečteno 99x
Tipy 13
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Marten, Psavec, Vivien, ukrytá v máku, Sonador, Kan, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé, takové zenové :)

26.04.2022 02:06:21 | Narra

No teda, tak to mám uspávánku aspoň, to se mi bude spát, a ještě mám i místo, to kdyby druhá půlka, přišla mi polibek na dobrou dát ...

25.04.2022 23:31:32 | Vivien

Ráda jsem se procházela ve Tvé zahradě.
Krásná :)!

25.04.2022 23:17:08 | ukrytá v máku

to je prima.

25.04.2022 15:08:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí