Všem lhářům a politikům

Všem lhářům a politikům

Anotace: kteří svět k smrti utýrali

kámen kůži rozedírá
nezbývá v nás žádná síla
zmučí každou živou duši
hlínou ucpou oči, uši

lží krmí naše nitra
zaštítěni svého chytra
blbce snadno udělají
ze všech v tomto smutném kraji

krví myjí svoje ruce
přirození prostituce
plní svoje tučná břicha
žranice to není tichá

ve strachu svůj život plynu
však se z toho nepominu
strach mám pouze o svou duši
ležet v hrobě to mi sluší
Autor Uličný, 28.04.2022
Přečteno 193x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má to něco do sebe...;-)úspornej styl ale je tam vše podstatný...

29.04.2022 15:13:21 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí