Já nejsem stejná

Já nejsem stejná

Anotace: ....

Já nejsem stejná
měním se jako roční období
a život sám se prosí
a další dny si své příběhy napoví…
 
Jsem žena, co přijímá ty změny
Poutnice životem-co klestí cestu svoji
a jen Ti, co hledají
dary Té cesty poznají
 
Žena cos spatřil včera-již ve mně není
co včera plálo-uhaseno jest
a rozžato ať je-co se ještě dere nocí
to je má jasná odpověď
 
Jsem žena, co se možná i trochu bojí
však do kapsy své a hloubky černých nocí
vzala jsem čtyřlístek-co vyrostl,
by lidem mohl štěstí nést
 
 
 
 
 
 
Autor JSJ, 29.04.2022
Přečteno 122x
Tipy 10
Poslední tipující: Vivien, Marten, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, taková "zralá", příštím dnům nakloněná.

29.04.2022 15:23:10 | Vivien

Děkuji

08.05.2022 07:47:05 | JSJ

Text i obrázek velmi originální.

29.04.2022 10:39:59 | mkinka

Děkuji

08.05.2022 07:47:26 | JSJ

Rádo se stalo.

08.05.2022 07:51:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí