*-*A to byla láska velká

*-*A to byla láska velká

Anotace: ~~~~~~~~Věřte mi..

~~~~~~~

--------------------
On ji lásku vyznal nesměle
jemně a trochu stydlivě
...ale pak…páni...pak...

Po vlasech a tvářích pohladí
asi se tak moc už nestydí
stovku polibků ji dal
tolik jich taky zpátky dostal.
A ona
ona si halenku sundala
jeho ruce po svém těle vodila
a jeho ruce něžně hladily
z jednoho vrcholku
si druhý hned hledaly.
Něžnými doteky snažil vypátrat
tady i tam
co by moh ještě pohladit
a třeba i zulíbat,
on dlouho hledat nemusel
ona se mu z lásky
ráda brzy celá odevzdala.
Ta jeho milá.

A to byla láska velká
od pondělí do pondělka
od jara až do zimy
a po celý život.
Věřte mi.
♥♥♥
.................................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.05.2022
Přečteno 82x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, Marten, Fialový metal, Psavec, šerý, Protos1182, Vivien, Frr, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to nádherné

07.05.2022 18:26:52 | Protos1182

:-) děkuji

08.05.2022 16:36:56 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí