Fraška

Fraška

Anotace:

Sedíš tam sama schoulená v koutě,
myšlenky na něj ty zevnitř rvou tě.

Schovej své srdce v kamenné pasti,
zapomeň konečně na všechny strasti.

Vzpomínky ztratíš ve flašce vodky,
odevšud vymažeš veškeré fotky.

Přepij tu bolest, otevři druhou flašku,
tvoje kamenné srdce zapomene na tu frašku,
co říká si láska…
Autor Lylča, 08.05.2022
Přečteno 95x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, šerý, Lord Tourette, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vodka s příchutí frašky. Někdy nestačí... ani dvě flašky.

08.05.2022 19:24:57 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí