Barvy

Barvy

Anotace: Přečtěte si a pochopíte... snad:-)

Bílá...
Čistá barva, nevinná...
Takový cit jsem k Tobě cítila...

Modrá...
Oči tvé tu barvu znají,
vodovou barvu modrou mají...

Zelená...
Zelenou má barva láhve od piva,
na které Tvůj pohled tak rád spočívá...

Fialová...
Fialové je mé tělo,
tou samotou a chladnou hrůzou z věcí nepoznaných...

Rudá...
Rudé byly mé rty po Tvých polibcích,
teď je jen krev na mých prstech lepící...

Černá...
Taková budoucnost s Tebou se mi zdá,
temná a beznadějná...
Autor Ishtar, 20.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěné a zárověn chladné... hlavně při té budoucnosti...

24.08.2007 22:52:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí