Opilec

Opilec

Anotace: ...

Na stole láhev s vínem stojí,
na mě se dívá Tvůj pohled přiopilý.
V popelníku zbytek špeku doutná,
Tvůj úsměv mi všechno jasně říká.

Nevím v co jsem věřila a proč...
Že mě máš rád a moc??
Nejednou jsem na tebe v štiplavém větru čekala,
a pak hořké slzy do kapesníku ronila.

Proč vlastně zůstávám?
Proč se na Tvou zoufalou tvář dál dívám?
Kde jou ty krásné modré oči a upřímný smích...

Já vím...
Na dně láhve leží a marihuanový
kouř i tu poslední naději V NÁS odnáší.
Autor Ishtar, 20.03.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí