Vakuum

Vakuum

Anotace: Vše přijde mi tak prázdné...

Sám znuděn vlastní přítomností,
radost chci si z těla rváti,
zmražen dechem v morku kostí,
mok smůly, začal v krvi zráti…

Jsem havíř v hloubném dole,
hledám štěstí v černém mazu,
euforická to životní role,
život houpe se mi na srdečním vazu.

Pot s krví přes čelo mi letí,
v srdci dlouhé kopí,
padám lásce do objetí,
kdo z kolemjdoucích se mi chopí?

Chci padnout na chodníku,
ať ví svět, že měl mi šanci dát,
a pak lidé, co zastaví mě u pomníku,
pochopí, že měl jsem je rád…
Autor Bojador, 20.03.2007
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně se mi líbí první sloka...

20.03.2007 21:25:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí