Nákupy života

Nákupy života

Anotace: Ahoj, zhodnotíte mi prosím někdo moje dílko? původně to měl být písnový text, se zadaným tématem " nakupování". No nějak se to zvrholo a zpěvný to taky asi moc neni :-) Dík moc za zhodnocení , a jukně te se pls i na starší dílky! :-)

Nákupy života

1)

Nabídka a poptávka
ve vědomí, v city
veškerá moje inspirace
veškerá moje, si ty.

Při nákupu ve švětě věmů
v deliriu snovém
vybírám, abych nepřebral
chci být celý v novém.

Ref:
Opíjím se čímkoli
od jelcina po lásku
opíjím se okolím
sním, ač vnímám okolnosti
mou paradoxní procházku.

- Jen jdem životem, stálým stresem
- Jen jdem životem, bez agrese
- Jen jdem životem
a chceme si ho užít

2)

Bloumám mezi regály,
hledám po čem můj hlad prahne
každý pohled , každá žena
mojí mysl jinam stáhne

Rudé plamínky v modrých očích
- čím je to, že nejsou naprodej?
jen ty bych chtěl, tak cenu dej
- však jiní ji už dávno chtěj....

Ref2:

Opíjím se čímkoli
od jelcina po krásku
co je schopen udělat
pro zradu a pro sázku.

- Jen jdem .... atd.

3)

Rozjímáš, nad cenou a nad důvody
jak ji znáš? A najednou je tady!
tři promile citu v krvi
- nechci nikdy vystřízlivět
bohužel, s kocovinou nevím si rady .

V blažené úctě v obětí
nechci se vzdát svých nákupů snových
Deliria, mé prokletí
- pokaždé kupa lásek nových ...

Ref: ..
Ref2: ..
Autor Darth Petr, 20.03.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí