Pojď se mnou Prahou

Pojď se mnou Prahou

Anotace: Takové klidné zamyšlení v oblíbené uličce

Pojď se mnou vezmu tě Prahou,
do ulic, kde zastavil se čas,
nakukovat plotem do zahrad
a objevovat v nich zbytky existence.

Pojď se mnou Prahou
a vyprávěj, co bylo dávno,
na roh Apolinářské ke dnu města.

Pojď se mnou Prahou,
do malých zahrad mezi domy.

Pojď se mnou Prahou
a tam někde mé polib.
Autor Tomikk, 23.05.2022
Přečteno 117x
Tipy 12
Poslední tipující: Hortenzie, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň pro Prahu.

23.05.2022 20:13:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí